Datorspel – förr och nu

Spel

Bästa spelen just nu

FIFA 15

FIFA 15Gillar man sport i allmänhet och fotboll i synnerhet är FIFA 15 näst intill ett måste. Med en autentisk grafik och spelare som rör sig både smidigt och atletiskt blir FIFA 15 en spelupplevelse utöver det vanliga. Nya funktioner som till exempel ”Run Touch Dribbling”, förbättrad kontroll i man-mot-man-kamper samt bättre bollfysik gör spelandet än mer realistiskt än i tidigare versioner av spelet.Utöver detta är även spelarintelligensen bättre än tidigare samtidigt som över 200 Premier League-spelare fått oerhört realistiska spelarutseenden.

Call Of Duty: Advanced Warfare

Call Of Duty: Advanced Warfare är det allra senaste spelet i den omåttligt populära Call Of Duty-serien och utspelar sig i framtiden, närmare bestämt under 2050- och 2060-talet när nationella arméer allt mer ersatts av privata arméföretag. Störst av de alla är Atlas med Jonathan Irons, vars röst görs av Kevin Spacey, i spetsen.Med nya funktioner och nya avancerade vapen är spelarens rörelsefrihet större än någonsin, vilket ger en mer realistisk spelupplevelse.

Grand Theft Auto V

Förra årets stora succéspel kommer nu även till Playstation 4 och Xbox One. Spelet blev mycket hyllat, mycket tack vare den avancerade grafiken, och slog direkt försäljningsrekord med en total försäljning på över en miljard dollar under de första tre dagarna.GTA V, som utspelar sig i det fiktiva Los Santos, handlar precis som tidigare GTA-versioner i grunden om att stjäla bilar, dock är möjligheterna och de olika uppdragen av en helt annan dignitet än tidigare. Dessutom har man som spelare tillgång till hela tre olika karaktärer, samtliga med egna förmågor och en egen personlig syn på storyn i spelet.